friends of Flagey

Raison d’être

De “Friends of Flagey” willen een groep vrienden, musici en artiesten, persoonlijkheden en business leaders samenbrengen die Flagey mee helpen uitbouwen tot het toonaangevende centrum voor muziek- en beeldcultuur in de Brusselse Regio en in Europa.

Met uw steun draagt u bij tot de ontwikkeling van een dynamisch artistiek aanbod en nieuwe hoogstaande programmeringen. U creëert bovendien mogelijkheden voor residenties van musici, cineasten en videokunstenaars in Flagey.

Zo bouwt u niet alleen een geprivilegieerde band op met Flagey, maar geniet u vooral van het allerbeste uit een interdisciplinair en verrassend aanbod van concerten, films en evenementen. Het programma van de “Friends of Flagey” geeft u bovendien de kans om vooraanstaande musici, videokunstenaars, filmmakers en nationale en internationale culturele actoren persoonlijk te ontmoeten en dankzij die contacten inzicht te krijgen in de artistieke creatie.

Als Friend van Flagey willen we u nauw betrekken bij de werking van het Brusselse cultuurhuis : Flagey wordt uw huis. U kunt deelnemen aan tal van exclusieve activiteiten en geniet van bijkomende voordelen. U vindt alle details in de lidmaatschapformules en in het activiteitenprogramma van de “Friends of Flagey”.

Gilles Ledure (Algemeen Directeur van Flagey vzw)
Arnaud Grémont, Roger Heijens, Yvan Jansen, Chantal Moreau, Michèle Rollé, Anne-Véronique Stainier, Berthold Theeuwes, Christophe Vandoorne