fr | en
ticketshop become a friend
Illapu

Illapu

Illapu keert terug naar Europa om elkaar weer te ontmoeten na 10 jaar sinds hun laatste tournee, en dit keer doen ze dat met grote mijlpalen en nieuw repertoire.

Op deze manier vieren ze het meest succesvolle album uit hun geschiedenis, het best verkochte album in de geschiedenis van de Chileense muziek. Ze komen ook met twee nieuwe singles en het album "Con sentido y Razón", waar ze de meest beluisterde nummers zullen presenteren. Dit alles na een jubileumtournee van 50 jaar geschiedenis, die hen naar meer dan 50 steden in Chili en Latijns-Amerika heeft gebracht.

Een langverwachte reünie voor duizenden fans die onvergetelijk zal zijn en gevuld zal zijn met liedjes, emoties en geschiedenis.

Illapu is een van de meest prominente groepen in de hedendaagse Latijns-Amerikaanse volksmuziek met Andes-wortels. Deze muzikale wortels zijn de onuitputtelijke bron waaruit hun harmonische en sonische constructies voortkomen. Ze hebben de wereld rondgereisd met hun muziek en zijn een van de belangrijkste bands in Chili.

Vandaag de dag is Illapu een groep met een open en moderne muzikale benadering, verbonden met de geluiden, texturen, ritmes en melodieën van onze tijd. Illapu zingt over het leven, de liefde, rechtvaardigheid, het behoud van de culturele bronnen van Amerika, het milieu en de mensen die erin leven.

Illapu komt naar Europa met een onverminderde geldigheid van hun boodschap, betrokkenheid en geluid, die nog steeds sterk resoneert in de harten van verschillende generaties, met die kracht en energie die niet ophoudt, en met een levenshouding die hen een van de meest relevante muzikale groepen van het heden maakt.

Een niet te missen ontmoeting met een van de meest relevante muzikale groepen van het moment. Een concert vol herinneringen, emoties en geschiedenis, met dezelfde artistieke inzet en kwaliteit, met de genegenheid en energie van de bandleden die de betekenis, de redenen en de stemmen vermenigvuldigen samen met de aanwezigen bij deze reünie.